UPISIMA

Sve što želite znati o 

No-0121347054BE

UPISI

UPISI za 2020./21.

u tijeku...

Ispunite online Upisni zahtjev i pratite 6 koraka do uspješnog upisa. Ukoliko to želite, svu upisnu proceduru od online predaje Zahtjeva za upis do potpisivanja ugovora moći ćete proći s našim stručnim timom i iz sigurnosti vašeg doma. Za sve dodatne informacije tu je naša psihologinja Dejana Jelić Zelenbaba.

cigra.psiholog@cigravrtic.hr

099 213 7643

predajte online UPISNI ZAHTJEV

 

6 koraka do uspješnog upisa 

1. Popunite Zahtjev za upis za jednu od naših lokacija. Ukoliko vam odgovara više lokacija, svakako to navedite u napomeni.

3. Nakon obavljenih inicijalnih razgovora obavještavamo Vas o ostvarenom upisu.

 

2. Kontaktirat će vas naš stručni tim kako bi Vam poslali Upitnik za roditelje i dogovorili termin inicijalnog razgovora (dijete i oba roditelja/skrbnika).

4. Ukoliko je upis potvrđen, potrebno je uplatiti troškove upisnine i akontaciju te prikupiti potrebnu dokumentaciju za upis i za ostvarivanje prava na sufinanciranje Grada Zagreba ili općine gdje dijete ima prebivalište.

5. Dogovaramo termin donošenja potrebne dokumentacije i potpisivanja ugovora (oba roditelja potpisuju ugovor).

6. Time je papirologija završena te Vaše dijete postaje Čigrić!

 

 

Što je  UPITNIK ZA RODITELJE? Kako bi se jaslice/vrtić prilagodile djetetu, a ne samo dijete njima, roditelji ispunjavanjem Upitnika omogućavaju cijelom timu vrtića da upozna i zadovolji one potrebe i jedinstvenosti koje donosi Vaše dijete.  

 

Što je INICIJALNI RAZGOVOR?  U ugodnom razgovoru sa stručnim timom DV ČIGRA dobit ćete sve informacije o polasku te o prilagodbi djeteta na jaslice/vrtić. 

Sve dodatne informacije o uvjetima i mogućnostima upisa možete saznati na:

    cigra.psiholog@cigravrtic.hr