O nama 

San vlasnice postaje stvarnost. Otvorena je igraonica Čigra  u Crnčićevoj 17.

2000.

2002.

Postajemo ustanova, jedan od prvih privatnih vrtića u Zagrebu.

 

2015.

Pokrenuta akcija Čitajmo zajedno u sklopu koje se postavljaju police Pričalice s knjigama u čekaonice pedijatrijskih ordinacija.

2003.

Započinjemo s radom na dvije nove lokacije (Ravnice i Siget) i među najvećim smo privatnim vrtićima u Gradu.

2005.

Potpisujemo suradnju s Hypo Grupom i  postajemo korporativni vrtić.

2009.

Ukusne obroke počinjemo pripremati u vlastitoj  kuhinji.

2011.

Kvalitetom usluge zaslužili smo certifikat ISO 9001.

2012.

Čigra raste i dalje i otvara korporativni vrtić u suradnji s PBZ Grupom.

2013.

Dječji vrtić Čigra postaje javna ustanova. 

2014.

Naučili smo novi jezik.

ODOBREN projekt i sredstva u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. program Erasmus+, Ključnu aktivnost 1 u području općeg obrazovanja

Otvaramo novu lokaciju Vrtni put 1, u suradnji s A1 d.o.o. Hrvatska

 

Misija

 

Najbolji odabir odgoja i obrazovanja u poticajnom, demokratskom i sigurnom okruženju.

 
 

 

Vizija

 

Odgajamo djecu  kao buduće inovativne, kreativne i odgovorne građane Svijeta koji upravljaju tehnologijom umjesto da ona upravlja njima!

 

Politika kvalitete

Uprava Dječjeg vrtića Čigra odlučila je uvesti, implementirati i primijeniti u svom poslovanju Sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015. U skladu s tim, Uprava je donijela i Politiku kvalitete koja će biti smjernica za daljnji rad i kontinuiran napredak u poslovanju.

Namjera nam je djeci osigurati sigurno i kvalitetno vrijeme provedeno u našoj ustanovi. Želimo da fizičko okruženje naše ustanove ima potencijal koji proces učenja osnažuje i potiče. Vrtićki kurikulum kao i Plan i program samo su polazište od kojih kreću istraživanja vođena dječjom maštom i znatiželjom. Oblikujemo situacije i uvjete koje pogoduju učenju, stalno učimo, promatramo i uvodimo inovacije u program i metode rada jer odgajamo djecu za svijet budućnosti kojeg ne poznajemo, a kojeg će oni biti dio. Zbog toga želimo kod djece razviti navike, samouvjerenost, potencijal za slobodno istraživanje. Nastojimo poticati njihovu znatiželju i ustrajnost, usaditi im vrijednosti koje će im pomoći da budu spremni na izazove. Želimo da ih želja za učenjem prati cijeli život.

Želimo djeci pružiti najkvalitetniju prehranu prema preporukama struke, a roditeljima nastojimo biti potpora u građenju zdravih prehrambenih navika djece.

Roditelji su ravnopravni sudionici u odgojno obrazovnom procesu i glavni partneri u unapređivanju kvalitete našeg vrtića. Pomažemo im u odgoju i razvoju njihovih roditeljskih kompetencija.

Gradimo demokratske i kvalitetne odnose utemeljene na prihvaćanju i razumijevanju svih sudionika u odgojno obrazovnom procesu.

Samovrednovanje je za nas profesionalni izazov i zadovoljstvo, prilika za osobni rast, učenje i razvoj našeg vrtića. Svim stručnim djelatnicima vrtića omogućujemo kontinuirane edukacije u Hrvatskoj i EU u cilju unapređivanja osobnih i profesionalnih kompetencija .

Cilj nam je da naš vrtić, ustanova za rani i predškolski odgoj, bude mjesto veselja, učenja i smijeha, mjesto susreta generacija djece i njihovih roditelja, mjesto zajedničkih sjećanja u kojem gradimo njihovu budućnost, ali i osluškujemo korake djetinjstva.

 
 

Čigrin tim

Vedrana Džanić, prof.

VLASNICA I OSNIVAČICA

Dejana Jelić Zelenbaba, mag.psych.

PSIHOLOGINJA

Martina Pavić

RAVNATELJICA

Snježana Jurički Gajski, prof.

PEDAGOGINJA

Ina Horvat

VODITELJICA ČIGRE Marohnićeva 3,

suradnica na implementaciji digitalnih modela učenja u kurikulum

Brigita Mrvčić

ASISTENTICA UPRAVE

Ivana Džanić

VODITELJICA ČIGRE Radnička 50,

suradnica na unaprjeđenju kvalitete usluge